پنجره های دو جداره را بشناسیم

نویسنده :‌ مدیر سایت

امروزه درصد بالایی از افراد به دنبال خانه هایی با کم ترین میزان سر و صدا و آلودگی هستند . به همین دلیل در ساخت ساختمان ها از پنجره های UPVC استفاده فراوانی می شود . دانستن ویژگی های پنجره هایی با سطح کیفی بالا از دغدغه های مهم خریداران است . در این بحث به بررسی این ویژگی ها می پردازیم .

یک یونیت در و پنجره UPVC از اجزا زیر تشکیل می شود: پروفیل UPVC ، پروفیل گالوانیزه ، یراق آلات ، شیشه ، نوارهای لاستیکی .
 
پروفیل UPVC یکی از مهمترین اجزا تشکیل دهنده در و پنجره های UPVC است که به اختصار به شرح چند نکته کلیدی می پردازیم . پروفیل های UPVC به دو دسته کلی پروفیل های کشویی و لولایی تقسیم می شوند .پروفیل های لولایی وکشویی از لحاظ عرض (ضخامت پنجره ) به چند دسته تقسیم می شوند.سری 50 سری 60 سری 70 سری 80 سری 90 . طبیعی است هرچه عرض پروفیل بیشتر شود در دسته بالاتری قرار گرفته و پروفیل از لحاط سطح و جایگاه در مقامی بالاتر و در کیفیتی برتر قرار می گیرد .
سایر ابعاد پروفیل ها مانند ارتفاع دیواره های داخلی و دیواره های بیرونی از اهمیت ویژه ای برخوردارند و به موازات بیشتر شدن اندازه ارتفاع دیواره ها مرغوبیت پروفیل بیشتر می شود .
ضخامت دیواره های اصلی پروفیل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و پروفیل هایی که از استانداردهای معتبر اروپایی مانند RAL تبعیت می کنند باید دارای ضخامت 3 الی 2/8 میلیمتر باشند .
 
نوارهای درز بندی یکی از مهمترین قسمت های تاثیر گذار در در و پنجره ها نوارهای درز بندی هستند چرا که به واسطه حضور این نوارها فرآیند عایق بندی در و پنجره تکمیل می شود . در صورت عدم استفاده از نوارهای مناسب پنجره ها به هیچ عنوان کیپ نشده و به طور کامل بسته نمی شود و این نقصان باعث می شود.تا گرد و غبار و انواع آلودگی ها به راحتی از در و پنجره عبور کرده و وارد فضای داخلی می شود و بر عکس نیز کل دمای داخل منزل از طریق همین درزها به خارج هدایت می شود.
 
پروفیل گالوانیزه مهمترین نقش پروفیلهای گالوانیزه در درو پنجره های UPVC استحکام بخشی به پروفیل UPVC است و حداقل ضخامت استاندارد جهت مصرف 1.5 میلی متر است و گستردگی پروفیل باید به گونه ای باشد که به طور کامل فضای داخل UPVC را پر کند .
 
در واقع هدف از انتخاب در و پنجره های UPVC جهت مصرف در محل کار یا زندگی برای رسیدن به نتایج زیر است :
صرفه جویی در مصرف انرژی و جلوگیرى از اتلاف آن
ایجاد دمای مطلوب در محیط و حفظ آن جلوگيرى از ورود آلودگی صوتی
جلوگیری از ورود آلودگی هوا و گرد و خاک
جلوگیری از ورود گرمای تابستان و سرمای زمستان به داخل محیط کار یا زندگى
کاهش هزینه های جاری برق و گاز

بازدید : 2576