دیوارکوب MDF

MDF مخفف واژه   Medium density fibreboard  تخته فیبر با چگالی (دانسیته) متوسط است که جـزو فراورده‌هـای چـوبی محـسوب می‌شود. ام‌دی‌اف نوعی تخـته فیبـر است که به روش خشک تولید می‌ شود و  چـگالی (دانسیته) آن بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر مـتر مکعـب است .


ام‌دی‌اف را پس از تولید می‌توان روکش کرد. روکش‌های تزیینی ، علاوه بر زیبایی ، به دوام و کاربرد آن در محیط‌ های مختلف  مانند پوشاندن سطوح دیوارهای داخلی ساختمان کمک می‌کند . استفاده از چوب به عنوان ديوار پوش قدمتی به اندازه ساخت اولين کلبه های چوبی دارد. چوب به خاطر طرح و نقش و رنگ خاص خود آرامش و امنيت خاصی به فضا می بخشد .
انواع مختلفی از دیوارپوش وجود دارد  مانند دیوارپوش پی وی سی با شبکه های توخالی دیوارپوش فومیزه و دیوارپوش ام دی اف (یا همان دیوارکوب ) که هریک  با توجه به محل مورد نظر و میزان تردد مورد استفاده قرار می گیرند .

MDFام دی اف

 

 

 

 

 

 

 
 
 

دیوارکوب های ام دی اف دارای مقاومت پذیری بالایی در برابر ضربه و ساییدگیها می باشد ، این نوع دیوار پوشها نسبت به دیوارپوش پی وی سی از مقاومت بیشتری برخوردار بوده و  از این رو در مکان های پر تردد بیشتر دیوارکوب ام دی اف مورد استفاده قرار می گیرد . روکش آن پی وی سی بوده و به راحتی بر روی دیوارهای گچی نصب شده وبر روی سایر سطوح میتوان پس از زیر سازی دیوارپوش MDF را نصب کرد. روش معمول در اجرای دیوارکوب های MDF و PVC زیرسازی اولیه جهت عبور لوله ها  ، کابلها و ایجاد سطحی تراز و یکدست برای قرار دادن قطعات دیوارکوب می باشد ، لذا زیرسازی اولیه در اجرای پروژه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد .
 
 
 
 
 
قابل استفاده در اماکن مسکونی ، اداری ، تجاری ، رستوران ها و هتل ها و … می باشد.
استفاده از دیوارپوش های MDF در محیط های مرطوب نظیر دیوار استخرها ٬ حمام و ... موجب ازبین رفتن و باد کردن سطح دیوارکوب
می شود لذا در این موارد بهتر است از انواع PVC استفاده شود.
 
دیوارکوبهای ام دی اف دارای طول 280 سانتیمتر عرض 20 سانیمتر و ضخامت 8 میلیمتر می باشد .